Рус
Амортизаторы
Количество постов — 4
Здравствуйте!
Кто какие ставит амортизаторы на полуприцепы?
У меня на пп Schmitz (тент, saf ося, диски) стоят Монро F5254. 2 года отходили и начали течь.
У меня на пп Schmitz (тент, saf ося, диски) стоят Монро F5254. 2 года отходили и начали течь.
Здравствуйте!
та в нас також помокріли і таке знаєте як пилюкой прибило амортік там де підтікає , полізли зняли його , дві монтіровки в оде і в друге вуха вставили, давай розтягувать його а він такий самий як і новий ... обратно його і поставили
в гаражі пара таких є, купував в Києві SCHMITZ(сканія) на кільцевій фото 1 фото2
фото3
ну прийшли вони мені так
шо там за коробка я незнаю поміняли напевно її, хоча на сервісі SCHMITZ замовляв їх , це вже можна розраховувати тільки на совість персоналу який там працює я незнаю які амортики ставе завод на свої напівпричепи
P.S. а шо ALKO гав*о ???
шо там за коробка я незнаю поміняли напевно її, хоча на сервісі SCHMITZ замовляв їх , це вже можна розраховувати тільки на совість персоналу який там працює я незнаю які амортики ставе завод на свої напівпричепи P.S. а шо ALKO гав*о ???
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы