Це мій особистий вражений досвід співпраці з перевізником Матвіюк Микола Павлович, ФОП . Ми підписали договір та заявки на 3 авто 26 листопада, і сьогодні мені повідомили, що авто все ж не буде. Пояснення — «знайшли кращий варіант з Гданська». Вважаю такі дії непорядними та ненадійними. Ба більше, сьогодні зранку мені ще раз підтвердили, що все у силі, після чого різко змінили рішення. На основі власного досвіду я не раджу довіряти цьому перевізнику. Директор їх мені прямо сказав - машин не буде і ти мені нічого не зробишь! Інколи, вони можуть діяти від імені компанії ТОВ «КОРИК ТРАНС».
Пропоную тупо відмовлятися від їх авто в день завантаження, і казати що знайшлись авто дешевші!
This is my personal experience and opinion regarding this carrier. We signed the contract and the requests on November 26, but today I was informed that the vehicle would not arrive after all. The explanation was that they “found a better option from Gdańsk.” I consider such behavior unprofessional and unreliable. Moreover, this morning they once again confirmed that everything was still valid, only to abruptly change their decision later. Based on my experience, I cannot recommend trusting this carrier. In some cases, as I observed, they may operate under the name of the company “KORYK TRANS LLC.”
🇵🇱 Po polskuTo jest moja osobista opinia i doświadczenie dotyczące tego przewoźnika. Podpisaliśmy umowę i zlecenia 26 listopada, a dziś poinformowano mnie, że jednak nie będzie samochodu. Wyjaśnienie brzmiało: „znaleźli lepszą opcję z Gdańska”. Uważam takie zachowanie za nieuczciwe i nierzetelne. Co więcej, dziś rano ponownie potwierdzili, że wszystko jest aktualne, po czym nagle zmienili decyzję. Na podstawie mojego doświadczenia nie polecam ufać temu przewoźnikowi. Z moich obserwacji wynika, że czasem mogą działać w imieniu firmy „KORYK TRANS Sp. z o.o.”.